Homepage van Marian en Hans
Start

 

 

 

Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Marian, Hans en bijenhoudersvereniging de Haghe zijn hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Marian, Hans en bijenhoudersvereniging de Haghe of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Marian, Hans en bijenhoudersvereniging de Haghe worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Marian, Hans en bijenhoudersvereniging de Haghe hebben geen zeggenschap over dergelijke websites en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Marian, Hans en bijenhoudersvereniging de Haghe links naar dergelijke websites opnemen, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Marian, Hans en bijenhoudersvereniging de Haghe van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Marian, Hans en bijenhoudersvereniging de Haghe 2004. Alle rechten voorbehouden.

 

Vorige pagina

Start

    Bijenhoudersvereniging de Haghe    Prinsenbeek / Princenhage