Homepage van Marian en Hans
Start Omhoog

 

 

Activiteiten galerie (laatst bijgewerkt 29 maart 2018)

================================================================================================

2 januari 2018

Bezoek gebracht aan Hooglaars bijennest, alles redelijk opgeruimd in de stal, alle kasten waren voorzien van naam en adres imkers. De boot van Joost Meeuwissen ligt er nog steeds.

14 januari 2018

Voorjaarsactiviteit de Baronie verzorgd door de Haghe, onze vereniging was goed vertegenwoordigt met 6 leden te weten, Peter Janssen Ad Janssens, Frans Janssens, Aat Rietveld, Theo van de Kieboom en Hans Westervoorde. Goede lezing maar duurde wel lang.

9 maart 2018

Bestuursvergadering de Haghe bij Hans Westervoorde, Meester Bierensweg 21 b Prinsenbeek. Alle 4 de bestuursleden waren aanwezig.

19 maart 2018

ALV de Haghe 16 mensen aanwezig waaronder alle 4 de bestuursleden. Verder waren aanwezig Frans Janssens, Jos Luijckx, Peter Janssen, Bil de Bakker, Ana van Rossum, Ruud van Rossum, Bart Jacobs, Marc van de Dobbelaere, Theo van de Kieboom, Jan Poppelaars, Janus Meeuwissen en Joost Meeuwissen. Anja Balemans en Frank Jochems hadden bericht van verhindering gestuurd wegens ziekte. Jammer was het dat er niemand van de SMO Breda aanwezig was.

27 maart 2018

Rond 14.00 uur naar Boekendonk geweest, een lezing van Aat Rietveld: De imker vertelt... over bijen in de stad.Rond 16.00 uur was het afgelopen. Ons lid Jos Luyckx was ook aanwezig ik heb hem ook nog even gesproken, hij vond de lezing wel goed maar of hij nou iets nieuws gehoord had ?

=================================================================================================

Vorige pagina

Start

    Bijenhoudersvereniging de Haghe    Prinsenbeek / Princenhage